Както вече ви разкрихме Ивайло Цветков – Нойзи шофира пиян автомобила

...
Както вече ви разкрихме Ивайло Цветков – Нойзи шофира пиян автомобила
Коментари Харесай

Точно преди Нойзи да се качи пиян в автомобила си, той е бил съсипан. Ето какво се е случило между него и Мария Игнатова:

Както към този момент ви разкрихме Ивайло Цветков – Нойзи шофира пиян автомобила си, до момента в който брачната половинка му Мария Игнатова спи вкъщи, без въобще да допуска какви обстановки се разиграват на пътя с обичания й

Дни след случилото се Нойзи призна грешката си, изиска амнистия и изясни, че обичаната му Мария няма нищо общо с това, което е позволил. Както нормално се случва обаче и както се споделя, крушката постоянно има опашка.

Твърди се, че Нойзи е бил пийнал и е взел безразсъдното решение да седне в това положение зад кормилото на първокласния си автомобил, откакто е имал сериозна свада с тв водещата.

Караниците сред двамата напоследък зачестили и това изкарало отвън равновесие Нойзи, написа „ Уикенд “.

Според тиражираната версия, Мария не била доволна от обстоятелството, че мъжът й не печели задоволително добре и на процедура тя била тази, която устоя главно фамилията.

На всичкото от горната страна Нойзи живеел в бащиния дом на Мария, където още живее и майка й, което очевидно в допълнение го комплексирало, защото при тази обстановка се води и заврян шурей. Това довело до по-честите му експлоадирания, след които Мария изпадала в меланхолия или честа промяна на настроенията, написа още изданието.

В нощта, когато Нойзи бил хванат да кара с над 2 промила алкохол в кръвта, той бил унищожен от следващия скандал с Мария, при който, в случай че се има вяра на слуховете, тя го нарекла даже „ паразит “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР